Month: January 2018

Marilah Register Membership Shaklee Bersama Lieya

Keahlian ahli terbuka kepada warganegara berusia 18 tahun keatas. Klik disini untuk daftar ahli Bagaimana mula daftar sebagai ahli? Kisah kak lia berdaftar sebagai ahli Shaklee bermula semasa anak pertama, 4 tahun lepas. Asalnya nak consume set menyusu sebab takut susu drop. Alhamdulillah berjumpa dengan shaklee. Beli ESP sebotol terus kak lia sign up sebagai …

Marilah Register Membership Shaklee Bersama Lieya Read More »

5 Makanan Untuk Jantung Berdegup Laju.

Salah satu simptom yang melanda penghidap hipertiroid adalah jantung berdebar debar atau jantung berdegup laju. Jantung berdegup laju ni disebabkan oleh kelenjar tiroid menghasilkan lebih hormon dan beri kesan kepada jantung untuk berdegup secara tidak normal. Masa kak lia dapatkan rawatan doktor di klinik biasa, doktor nasihatkan untuk dapatkan rawatan lebih lanjut untuk masalah hipertiroid …

5 Makanan Untuk Jantung Berdegup Laju. Read More »

Kurangkan Masalah Asma Kronik Dengan Omega Guard Shaklee.

Bila kita sebut┬áje asma, benda yang pertama terlintas difikiran kita adalah, sedut gas. Orang yang kene serangan asma atau lelah, memang sedut gas (nebulizer) ni bff dierang. Kak lia pun sejenis orang kene sedut gas jugak bila kene serangan. Actually tak de la teruk pun serangan pada kak lia. Tak adalah sampai setiap bulan atau …

Kurangkan Masalah Asma Kronik Dengan Omega Guard Shaklee. Read More »

Promosi Shaklee Januari 2018, Promosi Pembukaan Awal Tahun.

Promosi Shaklee Bulan Januari 2018 1) Omega Guard. Omega Guard ni minyak ikan. Lemak sihat yang diperlukan oleh badan dan badan tak dapat hasilkan sendiri. Sumber omega shaklee datangnya dari ikan air dalam untuk kurangkan pencemaran dan mengurangkan risiko toksin. Sesuai untuk kanak kanak sehingga dewasa. Bagus untuk kesihatan jantung, sendi, kawal kolesterol, kurangkan tekanan darah …

Promosi Shaklee Januari 2018, Promosi Pembukaan Awal Tahun. Read More »

business shaklee kerjaya untuk surirumah

5 Sebab Kenapa Business Shaklee Sentiasa Dekat Dihati Surirumah.

Business Shaklee sangat dekat dihati kak lia. Satu satunya business yang kak lia dapat bertahan lama, tak lama sangatlaa, baru dalam 4 tahun je. Sebelum ni memang kak lia ada berjinak jinak dalam jual jual tapi sebegitulaa tak bertahan lama. Setelah hampir nak masuk 5 tahun bershaklee, kak lia rasa bertuah sebab dapat jumpa dengan …

5 Sebab Kenapa Business Shaklee Sentiasa Dekat Dihati Surirumah. Read More »