Bagaimana Cara Untuk Daftar Keahlian Shaklee Secara Percuma.

‘Keahlian Shaklee secara percuma’.

Ingatkan nak daftar keahlian shaklee perlu bayar duit. ,😄

Bila sebut percuma ni, semua orang teruja. Barang free, siapa tak mau kan? Kak lia pun nak. Korang tau tak, Shaklee pun nak bagi keahlian secara percuma bagi pengguna yang setia menggunakan produknya. Bagaimana nak daftar keahlian Shaklee secara percuma ni?

Sebelum tu, mesti korang tertanya-tanya apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni kan? Risau jugak sebab Shaklee ni kan MLM. Orang kita ni skeptikal sikit kalau sebut MLM ni.

Kelebihan daftar keahlian Shaklee secara percuma.

Bila dah daftar keahlian Shaklee, mestilah ada keistimewaannya. Ini bukan skim cepat kaya tau. Shaklee ni antara company yang pioneer dalam mencetus revolusi network marketing. Semestinya, ada keunikan bila join network marketing seperti Shaklee.

Antara kelebihan daftar sebagai ahli Shaklee ni : (Pelan Pampasan Shaklee)

  • Harga jauh lebih jimat

Perbezaan belian harga ahli dan harga runcit sangat ketara. Semestinya dengan harga ahli, belian produk lebih murah berbanding dengan harga runcit bukan ahli. Belian harga ahli boleh jimat sehingga 3% berbanding harga runcit.

  • Dapat sertai program dan aktiviti Shaklee anjurkan secara percuma dan layanan 6 bintang ke Asia Tenggara dan International

Setiap aktiviti anjuran Shaklee memang best. Banyak free gift Shaklee berikan sebab hanya yang layak dan memenuhi kriteria yang ditetapkan sahaja akan mendapat undangan eksklusif Shaklee. Seperti contoh, Business Leader Conference khas untuk Business Leader sahaja. Itu belum lagi trip oversea Shaklee tawarkan.

  • Cashback unlimited daripada company

Sebenarnya yang ni yang paling best bila daftar keahlian Shaklee tau. Shaklee bagi kat kita bonus berupa wang tunai terus ke dalam akaun peribadi ahli. Berapa banyak nilainya? Semakin banyak belian produk, semakin besar keuntungan yang diperolehi. Korang bayangkan, beli vitamin je pun, boleh dapat duit. Kalau beli vitamin kat drugstore, kita hanya dapat diskaun produk ataupun point untuk tebus gift atau apa yang company brand vitamin yang kita beli tu tawarkan. Tu pun bukan setiap bulan ada tawaran.

Tapi yang Shaklee punya, lagi banyak beli, banyak dapat point, lagi besar dan banyak dapat cash back duit Shaklee bagi. Korang tak teruja ke dengan cashback yang Shaklee nak bagi ni? Tak mau ke duit free tengah tengah bulan? Hehehehe. Kak lia dah dapat dah :).

Korang tahu tak yang bilamana korang daftar keahlian Shaklee secara percuma, automatik kat situ korang terus layak dapat minimum bonus 5%. Nilai bonus tu akan buat korang teruja sebabnya, makan shaklee je pun, dapat duit, masuk akaun peribadi setiap tengah bulan. (Time poket tengah nyawa nyawa ikan ni)

Cara nak daftar keahlian Shaklee secara PERCUMA.

Cara daftar keahlian shaklee

Untuk mendaftar secara percuma, korang tak perlu bayar dah yuran pendaftaran ahli RM75 tu. Tapi bila korang start buat belian mana mana produk Shaklee sebanyak 200 point keatas, anda terus layak (NAK ATAU TAK NAK), anda terus layak mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA.

Masa awal awal kak lia daftar ahli Shaklee 5 tahun lepas, kak lia bayar RM75. Masa tu tak tau pun Shaklee boleh daftar ahli secara percuma. So terasa sedikit rugi tapi tak ada masalah pun, RM75 tu kak lia dah dapat semula dah bila setiap bulan kak lia layak dapat bonus bulanan Shaklee. Lebih dari RM75 dah pun. Actually kak lia pun dah daftar ahli secara percuma tanpa kak lia sedar. ๐Ÿ™‚

Cara mendafatar keahlian Shaklee secara percuma ni ada 4 cara. Sebelum tu, Jom kita tengok macam mana korang boleh dapat free membership Shaklee.

  • Belian Twinpack Vivix Shakleedaftar keahlian shaklee secara percuma

  • Belian YOUTH Premium Set

daftar keahkian shaklee secara percuma

  • Belian Wellness Starter Pack Shaklee

daftar keahlian shaklee

  • Belian Beli 6 Botol ESP Shaklee

daftar keahlian shaklee

Untuk belian ESP Shaklee pada bulan Januari 2019, kalau korang grab 6 botol ESP, korang layak dapat 1 botol ESP SECARA PERCUMA.

Dengan belian salah satu set kesihatan Shaklee diatas, korang terus layak dapat keahlian percuma dan juga korang sebenarnya dah layak dapat cash bonus pertama dari Shaklee. Untung kan? So bagi korang yang nak grab vitamin shaklee, makesure korang terus grab FREE MEMBERSHIP Shaklee ni.

Untuk pendaftaran, kak lia bantu korang untuk daftar, jangan lupa whatsapp kak lia untuk detail pendaftaran. Korang perlukan sponsor ID (pengedar shaklee yang dah berdaftar dengan Shaklee untuk daftarkan korang SEPERTI KAK LIA NI. :)) Once kak lia dah key in detail korang, kak lia terus akan aktifkan keahlian korang dan buat belian terus. Jom daftar hari ini.

PROMOSI ESP SHAKLEE JANURAI 2019, BELI 6 PERCUMA 1 @ beli 2, less 5%. whatsapp disini > www.wasap.my/60192872442

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge