Belian Pakej Shaklee

” A dietary supplement is a product intended for ingestion that contains a “dietary ingredient” intended to add further nutritional value to (supplement) the diet. A “dietary ingredient” may be one, or any combination, of the following substances like vitamin, mineral, herbs, amino acid, dietary substance for use by people to supplement the diet by increasing the total dietary intake and concentrate, metabolite, constituent, or extract. ” www.fda.gov

Belian Pakej Set Shaklee dibawah adalah cadangan nutrisi lengkap bagi setiap individu yang memerlukan makanan tambahan. Set kesihatan shaklee ini adalah saranan daripada pakar nutrisi Shaklee yang bertauliah.

Sihat itu mahal, tiada jalan pintas bagi menikmati sebuah kehidupan yang sihat dan ceria. JOM SHOPPING VITAMIN!

P/S : Harga yang tertera adalah harga jualan Shaklee. Harga tidak termasuk GST, kecuali produk bayi.

 

Pakej Set Kesihatan Cadangan Shaklee.

Set Kesihatan Harian Sekeluarga
Bagi anda yang pertama kali nak mula amalkan makan tambahan (vitamin), kak lia sangat cadangkan untuk amalkan set kesihatan keluarga ni. Satu keluarga boleh amalkan bermula dari 12 tahun keatas. Set ni lengkap dengan vitamin, mineral, protin dan fatty acid yang diperlukan oleh badan.
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
TOTAL : RM 547.50 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Tenaga Untuk Kehidupan
Vivix adalah minuman botanikal unggul yang dipatenkan untuk Shaklee. Alhamdulillah, dengan mengamalkan vivix ni, badan rasa lebih sihat, cergas dan bertenaga. Vivix berfungsi mengembalikan tenaga kepada badan bermula dari peringkat sel. Anda kelihatan lebih muda, sihat dan cergas tanpa mengira usia.
Vivix, 150ml (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 703.75 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Lelaki Sihat Macho
Set lelaki macho dan abang sado. Khas untuk semua lelaki semua usia. Set lelaki ni membantu menyokong kekuatan otot, tenaga berterusan, meningkatkan kesuburan lelaki dan menggalakkan kesihatan menyeluruh untuk tubuh yang sihat dan cergas. Juga bagus untuk mengekalkan kesihatan kulit.
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Vitamin E, 120 biji (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 703.75 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Lelaki Usia Emas
Umur bukan penghalang untuk terus kelihatan muda dan sihat seperti orang muda. Set Golden Age memberikan tenaga yang berterusan, performance unggul, menyokong tulang yang sihat dan sentiasa menten cergas. Siapa kata atok kita tak power?
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Ostematrix, 120 biji (tahan 1 bulan)
Vitamin E, 120 biji (tahan 1 bulan)
Vivix, 150ml (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 1240 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Cantik Aura Seri
Wanita dan kecantikan tak dapat dipisahkan. Lelaki pun turut sama. So dengan Set Cantik Aura Seri ni, kak lia yakin anda pasti berpuas hati dengan kesan shaklee pada kulit anda. Lebih lembut, bersih dan cantik seawal 2 minggu. Serlah kecantikan dari dalam terus ke luaran.
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Collagen Powder (tahan 15 hari-1 bulan)
TOTAL : RM 845.50 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Wanita Usia Emas
Umur bukan penghalang untuk terus kelihatan muda dan sihat seperti orang muda. Set Golden Age memberikan tenaga yang berterusan, performance unggul, menyokong tulang yang sihat dan sentiasa menten cergas. Siapa kata nanny kita tak power?
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Ostematrix, 120 biji (tahan 1 bulan)
Gla Complex, 60 biji (tahan 1 bulan)
Vivix, 150ml (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 1175 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Wanita Bergetah/Kesuburan
Set ini khas bagi semua wanita yang mengalami masalah period tak teratur dan juga mengalami masalaj jerawat yang teruk akibat dari hormon yang tidak teratur.
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Gla Complex, 60 biji (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 638.75 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Ibu Hamil
Nutrisi semasa hamil sangat penting sebab kita bawa satu lagi nyawa dalam diri kita. Set ibu hamil ini lengkap dengan nutrisi asas untuk ibu hamil seperti zat besi, asid folik dan vitamin B dan vitamin C.
Bagi melengkapkan lagi nutrisi ibu hamil dan memberika sepenuh nutrisi yang terbaik kepada janin, set ini dilengkapi dengan omega guard untuk perkembangan otak dan penglihatan bayi, ostematrix untuk elakkan ibu cramp dan sembelit dan juga untuk keperluan kalsium janin membesar. Ia juga lengkap dengan protin bagi menguatkan dinding rahim diawal kandungan bagi mngelakkan keguguran.
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Ostematrix, 120 biji (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 608.75 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
 Set Ibu Berpantang/Menyusu/Ibu Kurus
Berpantang dengan selamat dan semulajadi. Mak mak jangan ambik mudah dengan nutrisi selepas bersalin. Elakkan masalah seperti sembelit, tambah susu badan, kurangkan stress, dan juga luka bersalin cepat sembuh. Berpantang tanpa jamu.
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
ESP (tahan 1-2 bulan)
Ostematrix, 120 biji (tahan 1 bulan)
Alfalfa, S -330 biji (tahan 2 bulan)
L – 700 biji (tahan4 bulan)
TOTAL : RM 666.25 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Detox Satu Badan
Detox sangat penting. Setiap hari perlu detox badan. Badan kita terdedah pada pencemaran, stress, dan pemakanan kurang sihat. Akibatnya? badan kita penuh toksin. Toksin ni perlu dikeluarkan supaya badan kita dapat menyerap nutrisi dari makanan dengan lebih berkesan. Kebaikan detox pada kesihatan seperti mulut kurang berbau, jerawat makin kecut dan bau badan berkurang.
Alfalfa, L – 700 biji (tahan4 bulan)
Papermint Ginger Plus, 90 biji (tahan 1 bulan)
Herb-lax, 120 biji (tahan1 bulan)
DTX Complex, 90 biji ( tahan 1 bulan)
Vivix, 150ml (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 838.75 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Kuat Imun Badan
Cuaca tak menentu, kita pulak sentiasa terdedah pada persekitaran. Badan pun mula jatuh sakit. Sebab apa? Antiodi kita tak kuat nak halang patogen. So kita berikan vitamin terbaik untuk kuatkan sistem imun badan secara semulajadi tanpa antibiotik sintetik. Go green!
Caratomax, 30 biji (tahan sebulan)
Garlic Complex, 60 biji (tahan 2 bulan)
Nutriferon, 30 sachet (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 315 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Kanak-Kanak Sihat
Anak anak memilih makanan? kurang nutrisi? Mesti mak mak risau kan? Samalah macam kak lia. Kak lia cadangkan mak mak berikan set vitamin untuk simanja ni bagi melengkapkan nutrisi setiap hari. Mengandungi multivitamin dan multimineral serta serat didalam mealshake bagi mengelakkan sembelit.
Vitalea for Children, 60 biji (tahan 1 bulan)
Mealshake, 544 g (tahan 1 bulan)
TOTAL : RM 231.25 (retail without GST)
………………………………………………………………………..
Set Baby Shaklee
Shaklee Baby Product Set
TOTAL : RM 381.60 (retail with GST)
………………………………………………………………………..

Set Kesihatan Shaklee Pilihan Orang Malaysia.

Selain daripada gabungan set pilihan diatas, ada beberapa set vitamin yang menjadi pilihan popular oleh rakyat Malaysia. Sesungguhnya rakyat Malaysia semakin sedar akan menjaga kesihatan. Mereka bijak memilih produk produk terbaik dari Shaklee sebagai set kesihatan harian untuk tubuh yang sihat. Antara kombinasi set kesihatan Shaklee pilihan orang Malaysia adalah seperti dibawah.

 
Set Kecantikan
ESP (tahan 1-2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
Vitamin C, 180 biji (tahan 6 bulan)
Vitamin E, 120 biji (tahan 4 bulan)
TOTAL : RM 473.75 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..
 
 Set Slimming Advance
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Lecithin, 180 biji (tahan sebulan)
Herb-lax, 120 biji (tahan 1-3 bulan)
Cinch Shake, 3 flavours -vanilla, choclate, latte (tahan sebulan)
Cinch tea mix, 28 sticks (tahan 28 hari)
TOTAL : RM 561.25 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..

 

Set Slimming Asas
ESP (tahan 1-2 bulan)
Lecithin, 180 biji (tahan sebulan)
Alfalfa, S -330 biji (tahan 2 bulan)
TOTAL : RM 273.75 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..
  
Set Sendi & Saraf
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
Ostematrix, 120biji (tahan sebulan)
Vivix, 150ml (tahan sebulan)
TOTAL : RM 731.25 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..
Set Kesuburan & Keputihan Wanita
ESP (tahan 1-2 bulan)
Alfalfa, S -330 biji (tahan 2 bulan)
B-Complex, 120 biji (tahan 3 bulan)
GLA Complex, 60 biji (tahan sebulan)
Garlic Complex, 60 biji (tahan sebulan)
TOTAL : RM 425 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..
Set Menyusu Asas
ESP (tahan 1-2 bulan)
Alfalfa, S -330 biji (tahan 2 bulan)
Ostematrix, 120biji (tahan sebulan)
Vitalea, 120 biji(tahan 2 bulan)
TOTAL : RM 373.75 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..
Set Kesuburan Lelaki
ESP (tahan 1-2 bulan)
Vitamin E, 120 biji (tahan 4 bulan)
Omega Guard, 90 biji (tahan sebulan)
TOTAL : RM 453.75 (retail without GST)
 
………………………………………………………………………..
Harga yang ditawarkan untuk belian pakej set shaklee diatas adalah harga jualan Shaklee Malaysia. Untuk mendapat belian yang lebih jimat, kak lia cadangkan anda terus berdaftar sebagai ahli untuk mendapat kelebihan sebagai ahli Shaklee Malaysia.
Bila anda mendaftar sebagai ahli, anda layak membuat belian produk dengan harga ahli secara terus. Selain daripada itu, anda layak menerima cash back berupa bonus duit dari Shaklee yang akan dimasukkan kedalam akaun pendaftaran shaklee anda. Selain daripada itu, jika anda aktif berkongsi mengenai shaklee, anda juga boleh layak menikmati 2 lagi kelebihan menjadi ahli shaklee Malaysia iaitu peluang melancong keseleruh dunia/umrah ziarah dan menyertai perhimpunan antarabangsa shaklee di U.S.
Selain daripada itu, anda juga boleh menghadiri kelas kelas dan event anjuran shaklee secara percuma.
Untuk pendaftaran ahli, boleh terus isi borang keahlian disini atau terus whatsapp kak lia di talian whatsapp dibawah.
Insyallah kak lia akan guide anda untuk mengamalkan shaklee sebaiknya. Sebarang soalan berkaitan belian pakej set shaklee, produk dan plan marketing perniagaan, hubungi kak lia secara terus.
Terima kasih.