ESP SHAKLEE

ESP Shaklee, Supplement Utama Kesihatan Badan.

6 tahun lalu, masa tu kak lia dalam proses mencari supplement untuk top up nutrisi badan masa menyusu anak pertama, tetiba dapat mesej dari sepupu kak lia. Dia bagitahu kalau nak cari vitamin bagitau lah dia. Tanpa berlengah, kak lia risik risik laa vitamin apa dia jual. So, selepas diberitahu, dia ejen Shaklee, terus kak lia risik pasal set menyusu dan sepupu kak lia cadangkan ESP Shaklee. Bermulalah kisah ESP Shaklee sebagai supplement pertama untuk kesihatan badan khususnya untuk ibu hamil dan menyusu bayi.

Me and my ALL TIME FAVOURITE ESP SHAKLEE.

Kenapa ESP Shaklee?

Kak lia bersyukur jugak sebenarnya awal awal nak makan supplement ni, terus jumpa produk shaklee yang SELAMAT, SEMULAJADI, TERBUKTI BERKESAN. Kak lia yakin dengan keberkesanan produk dan company yang dah establish lama didunia. Selain tu, sepupu kak lia sendiri yang suggest, dia merupakan pekerja dalam bidang perubatan, so makin bertambah yakinlah.

Kenapa kak lia amalkan ESP sebagai supplement yang pertama? Kenapa tak makan multivitamin seperti doktor doktor cadangkan?

Masa sepupu kak lia cadangkan, ia memenuhi kriteria yang kak lia dengar je, dah jatuh cinta. ESP ni almost similar dengan fungsi multivitamin, beri tenaga dan bekalkan nutrisi badan yang lengkap, tapi memandangkan kak lia menyusu, keistimewaan nya terletak pada kualiti susu yang dihasilkan bila kita amalkan ESP. Susu badan lebih pekat dan kekuningan. Lagi satu kak lia memang suka minum instead of telan pil. So i choose ESP.

ESP bagi tenaga sebab ia merupakan sumber protin terbaik. Ia bantu sihatkan sel dan bila sel badan sihat, badan pun bertenaga. Yang lagi buat kak lia jatuh cinta, ESP ni bantu kurangkan masalah gastrik, bagi rasa kenyang lebih lama sebab kak lia ni bukanlah sejenis orang yang suka breakfast pagi tapi bila minum ESP, kita rasa tak lapar dan badan kita pun dapat nutrisi yang baik seawal pagi.

Pada awalnya minum ESP, memang rasa bertenaga. Kalau menyusu, kan mak mak selalu merungut, asyik lapar je. Hehehe, tapi bila minum ESP, rasa craving tu kurang and kita masih boleh menten body weight. Haaaa nak slim kene jaga body laaa. Dan apa yag paling best, lepas 3 botol minum ESP, kulit muka rasa sangat berbeza. Kulit kak lia kurang berminyak, parut gelap bekas jerawat makin berkurang dan kulit rasa lebih sihat. Ni antara kesan selepas makan ESP secara konsisten sebab nak tambah susu tapi kesan lain pulak yang dapat.

Memang rasa berbaloi sangat invest untuk ESP ni. Secara keseluruhannya, kalau tanya kak lia supplement apa yang wajib untuk diamalkan setiap hari, kak lia akan cadangkan ESP sebagai supplement harian.

Jom Kenali ESP Shaklee.

ESP SHAKLEE
SUMBER : www.shaklee.com.my (klik untuk info)

Bila kak lia study pasal ESP, memang terus jatuh cinta dengan kandungan bermula dari bahan utama yang asas untuk hasilkan ESP. Tak hairanlah jika ramai yang suka pada ESP kerana ESP beri kesan terbaik untuk kesihatan dalaman.

Korang nak tau tak, masa kak lia menulis ni, bulan ni bulan November, Shaklee adakan promosi ESP. Kalau korang nak cuba ESP ni, bulan ni boleh grab promo yang Shaklee lancarkan. Korang whatsapp je kak lia terus, nanti kak lia order ESP and pos ke rumah korang. Waktu promo ni sangat berbaloi untuk beli sebab harga jauh lebih jimat. Dapat free sebotol ESP lagi tau. So jangan lepaskan peluang korang ok. Whasapp kak lia cepat cepat untu order ESP promo.

BOLEH BACA ENTRY POST LAIN MENGENAI ESP DISINI OK. KLIK ME.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge