Marilah Register Membership Shaklee Bersama Lieya

Keahlian ahli terbuka kepada warganegara berusia 18 tahun keatas.
daftar keahlian shaklee
Klik disini untuk daftar ahli

Bagaimana mula daftar sebagai ahli?

Kisah kak lia berdaftar sebagai ahli Shaklee bermula semasa anak pertama, 4 tahun lepas. Asalnya nak consume set menyusu sebab takut susu drop. Alhamdulillah berjumpa dengan shaklee. Beli ESP sebotol terus kak lia sign up sebagai ahli.
Kenapa kak lia daftar ahli sedangkan masa tu kak lia tak tau pun lebih lnjut mengenai shaklee. Asalnya kak lia beli dari sepupu ka lia merupakan seorang doktor. Lagi meyakinkan kak lia kisah dia membuatkan kak lia nak daftar ahli dan nak guna produk dengan lebih serius.

Macam mana nak daftar ahli Shaklee?

Kak lia daftar sebagai ahli dengan sepupu kak lia. Pendaftaran mestilah dibuat melalui sponsor ID yang dah berdaftar sebagai ahli. Maknanya disini, kak lia berdaftar dibawah sepupu kak lia. Dia yang uruskan pendaftaran.Jika anda ingin berdaftar sebagai ahli shaklee adalah seperti berikut.

Ada dua cara yang boleh kita daftar.
  1. Bayaran RM79.50 (semenanjung) & RM87 (Sabah & Sarawak)  termasuk postage.
  2. Keahlian percuma (Apabila membuat belian sebanyak 200 point dalam satu resit)
Detail yang diperlukan semasa pendaftaran ahli adalah: (klik icon diatas untuk terus ke Google form)

  • nama:
  • ic:
  • gender:
  • birthdate:
  • status:
  • spouse name:
  • spouse ic:
  • email:
  • mobile phone:
  • address:
  • race:
  • bank, nombor akaun & nama pemegang akaun (wajib untuk shaklee bayarkan bonus bulanan)
Boleh terus hubungi kak lia, whatsapp atau email kepada kak lia ditalian 0192872442 @ fairusemilia@gmail.com.
Kak lia akan uruskan pendafaran sejurus detail keahlian diperolehi.
Bayaran yuran keahlian dibuat kepada akaun dibawah.
Selepas bayaran dibuat, mohon whatsapp terus kak lia untuk konsultasi terkini. Terima Kasih

3 thoughts on “Marilah Register Membership Shaklee Bersama Lieya”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge