Pengalaman Menggunakan YOUTH Shaklee.

Pengalaman menggunakan YOUTH Shaklee memang best. Bulan Febuari ni genaplah setahun Shaklee celebrate ulangtahun pertama skincare YOUTH di Malaysia dan genab 9 bulan pengalaman kak lia berYOUTH. Sangat teruja dan kak lia rasa sangat berbaloi untuk invest beli YOUTH ni. Hasil berYOUTH selama 9 bulan ni buat kak lia jatuh cinta dan tak mau dah tukar skincare yang lain.

Skin kak lia so far kalau tengok secara real tak bermasalah sangat. Jerawat tu ada tapi jarang naik. Yang ada sekarang ni adalah parut jerawat hitam (sebab baru lepas naik jerawat nak closing shaklee), ada garus halus sekitar bawah mata dan juga parut jerawat yang berlekuk kat area pipi and jaw. Orang cakap pipi berlekuk tu pipi kawah bulan, tapi tak adalah teruk sangat pun. Selain daripada jerawat, ada jugaklah open pore dan jugak blackhead sikit sikit.

Sejak 9 bulan pengalaman menggunakan YOUTH Shaklee ni, the best thing about YOUTH kak lia nak story secara excitednya adalah, bila dah pakai YOUTH samada BASIC SET YOUTH ataupun PREMIUM SET YOUTH, kak lia tak risau dah jerawat singgah kat ipipi. Puan ‘J’ tau je dekat dekat closing Febuari, dia naik 2 ketul jerawat singgah kat bawah dagu dan tepi bibir kak lia.

Paling worse bilamana jerawat bawah dagu tu buleh tahan sakit sebabnya jenis yang tak de mata. Jerawat yang jenis dalam kulit pastu bengkak sikit tapi sakit. 🙁 Kalau dulu naik je jerawat jenis tak de mata ni, mesti risau sebab kulit kak lia akan tinggal parut hitam. Kalau parut cepat pudar tak pe, ni ambik masa lama parut jerawat hitam tu nak pudar.

YOUTH, dengan 8 tahun kajian untuk meghasilkannya, sekarang ni kak lia dah boleh action lah. Berlagak weiiii. Selepas 2 hari jerawat singgah dimuka. Taraaaaaaaaaa. Jerawat dah tak sakit, kering dan dah kecut dari hari sebelumnya. Alhamdulillah syukur.

Macam mana kak lia buat sampaikan jerawat tu kecik dan tak sakit? Rahsianya sudah tentulah YOUTH Shaklee dan juga bantuan Vitamin C shaklee jugak. Sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dulu. Pastu kak lia tepek Radiance C+E dan night cream YOUTH. Amazingl memang jerawat kecut dengan jayanya. Tinggal ada parut hitam sikit. Sekarang sesi menyahkan parut jerawat dengan Vitamin C pulok. Secara luaran kak lia pakai YOUTH, untuk dalaman of cause lah kak lia makan jugak vitamin. Hasil YOUTH dan makan vitamin, kesannya lagi meletop.

First time guna memang jatuh cinta sangatlah dengan YOUTH ni. Worth to invest. Rasa berbaloi keluarkan duit RMXXX :). YOUTH ni bukan sekadar cuci cuci muka je, tapi Youth bagi vitamin kepada kulit untuk kesan terbaik. Vitamin yang setara Vivix tau. Kak lia suka sangat YOUTH ni sebab:

  • bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya
  • dikaji selama 8 tahun
  • bahan-bahan dipatentkan
  • dapat approval dan diakui oleh pakar mata dan pakar kulit (yang pasti pakar dari luar negara)

So korang imagine laaa sendiri, kalau YOUTH + VIVIX, kesannya acaner kan. Meletop boskuurrr. 😊 Meh kak lia tepek gambar testimoni YOUTH yang guna set YOUTH ni. (Sorry gambar kak lia tak de sebab kita pakai niqab :))

YOUTH & VIVIX, both ada promosi jimat sehingga RM200, + CASH REBATE + FREE MEMBERSHIP, ❤️❤️❤️ Silalah grab sebelum promo berakhir bulan Febuari 2019. Ada 10% Diskaun. Selepas Febuari 2019 kalau nak diskaun, mohon whatsapp kak lia tau. Harga memang special eksklusif untuk anda.

Promosi YOUTH Shaklee, whatsapp segera untuk produk YOUTH anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge