percuma radiance c+e promosi disember shaklee

Percuma Youth Radiance C+E Sempena Promosi Bulan Disember.

Shaklee nak bagi produk free. Siapa teruja? Memang semua barang free orang suka. Sempena bulan Disember ni, Shaklee nak bagi percuma saja Youth Radiance C+E sempena promosi bulanan. Ia juga bersempena dengan pembukaan cawangan Shaklee KL yang baru, Branch KL yang lama di Sri Rampai akan berpindah ke Sunway Velocity.

Apa itu Radiance C+E Shaklee?

Radiance C+E Shaklee

Radiance C+E Shaklee ni adalah biji biji emas yang sangat powerful bagi mengurangkan beberapa masalah kulit. Ia membuatkan kulit lebih sihat dan mengurangkan tanda penuaan wajah akibat dari stress dan juga radikal bebas. Antara kebaikan dan juga kelebihan Radiance C+E Shaklee adalah:

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Personally speaking dari pengalaman kak lia sendiri, selepas 6 bulan menggunakan set YOUTH termasuklah biji biji emas Radiance C+E Shaklee ni, garis halus pada bahagian bawah mata mula dan juga di kawasan pipi mula berkurang. Jerawat mudah kecut dan tak tinggalkan parut hitam.  Masa pertama kali pakai produk YOUTH ni, kulit rasa pedih pedih sikit sebab nutritionis dah pesan, ia disebabkan kandungan C+E yang pure, ia akan beri rasa pedih pada kulit pengguna yang pertama kali menggunakannya. Alhamdulillah selepas beberapa minggu menggunakan Radiance C+E, kulit dah tak rasa pedih selepas mengunakan produk tersebut.

Yang paling best, bila hari miss jerawat timbul di pipi atau dahi ker, oles je Radiance C+E ni pada waktu malam sebelum tidur, bangun pagi esok jerawat dah mula surut. Memang amazing.

Cara untuk dapatkan Youth Radiance C+E Shaklee secara Percuma.

Macam mana nak dapatkan produk percuma sempena promosi Shaklee bulan Disember? Haaaa, senang saja.

promosi Disember 2018 shaklee

 

Dengan pembelian Set Lengkap YOUTH Shaklee, anda berpeluang untuk mendapat Radiance C+E secara PERCUMA! YES PERCUMA! Sangat sangat berbaloi baloi kerana, sebotol Radiance C+E adalah berharga RM412.50. WOW!!!! Dah selamat duit RM412.50.

Selain daripada PERCUMA PRODUK, Anda juga akan mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA!

YES PERCUMA LAGI!

Kelebihan pembelian Set Lengkap YOUTH Shaklee bulan Disember!

  • Free Radiance C+E Bernilai RM412.50
  • Free Keahlian Shaklee bernilai RM75
  • Postage included bernilai RM10
  • CASHBACK bernilai RM46+

So apa tunggu lagi? dapatkan sekarang set lengkap YOUTH SHAKLEE PERCUMA RADIANCE C+E hanya pada bulan Disember 2018 Sekarang. Klik icon dibawah untuk terus membuat pesanan anda.

Percuma Youth Radiance C+E Sempena Promosi Bulan Disember Shaklee.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge